Kategórie      
Úvod BlogKurz

Kurz

Môj prvý kurz korálkovania

 

Dovoľte mi, aby som sa s Vami podelila o svoje pocity pri organizovaní svojho prvého kurzu. Už dlhšiu dobu som sa pohrávala s myšlienkou, aké by to asi bolo zorganizovať kurz šitých šperkov. Vravela som si však - nemám priestory, nikto ma nepozná a kto by sa už len prihlásil. No po čase som „vypla“ moje pochybovania a povedala som si - a dosť zbytočných výhovoriek! Našla som úžasnú čajovňu U dobrej víly u nás v Žiline. Pomohli mi s organizáciou a propagáciou, za čo im veľmi ďakujem aj touto cestou. Po období ,,tŕpnutia“, či sa niekto vôbec prihlási J, nastalo obdobie očakávaní, či kurz dobre dopadne a či sa bude páčiť. A budú vôbec so mnou účastníčky spokojné ako s lektorkou?


No nakoniec nastal ten deň D 9.11.2019 -  môj prvý kurz korálkovania. Stretla som sa s úžasnými  a veľmi šikovnými  žienkami. Som im veľmi vďačná za to, že si našli čas a prišli si vyrobiť vlastné náušnice a tým ma podporili na mojej tvorivej - lektorskej ceste. Pre niektoré to boli úplne prvé šité náušnice.


Len sa pozrite ako im to úžasne išlo.



 

 

 

Aj takéhoto pomocníka treba poniektorým mať pri práci s korálkami.


 

 

Každá účastníčka kurzu získala aj návod, podľa ktorého si môže  hocikedy, podľa nálady a chuti, vyrobiť doma ďalšie náušnice.


 

 

 

Sem-tam sa trebalo pri práci aj posilniť :)



 

Je to veľmi precízna práca, ktorá si vyžaduje trpezlivosť. Ako sa hovorí trpezlivosť ruže prináša – no v tomto prípade radosť z vlastnoručne vyrobených náušníc.




 

 




Kurz dopadol veľmi dobre a v srdci mám taký malý ohňostroj radosti, že sa to podarilo všetko zorganizovať, verím, že k spokojnosti všetkých zúčastnených. Pre mňa to bol veľmi inšpiratívne strávený čas, pretože účastníčky kurzu ma motivovali k vytvoreniu ďalších kurzov, takže v budúcnosti sa máte určite na čo tešiť.




Newsletter
Chcete od nás dostávať zaujímavé tipy do vašej e-mailovej schránky?
Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).
Copyright 2015 - 2024 © kralovstvokoralok.sk