Kategórie      
Úvod BlogVeľkonočné vajíčko trochu inak

Veľkonočné vajíčko trochu inak

Ako si ozdobiť vajíčko trochu inak


 

Tento blog píšem nadšená a natešená, pretože mám dva nové návody! (Tešíte sa? Ja veľmi, neviem sa dočkať, kým si ich vyskúšate a napíšete mi Vaše spätné väzby. ) Pomaly, ale isto sa nám zjarnieva, príroda začína rozkvitať do svojej púčikovej krásy a onedlho tu už máme aj Veľkú noc. V tejto nálade som sa posledné týždne venovala tvoreniu návodov práve s veľkonočnou tematikou. S láskou som

pre Vás vytvorila dva postupy, ako si ozdobiť veľkonočné vajíčka.

 

Na tvorivý proces som sa veľmi tešila. Hovorila som si, že to bude super, mať vyzdobené vajíčko trochu inak. V hlave sa mi zrodila idea, ako by som na to mohla ísť, no v praxi sa ukázalo, že to vlastne vôbec nebude také ľahké, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Na začiatku sa mi vôbec nedarilo. Veľakrát som párala, minula niekoľko metrov firelinu, čo by až tak nevadilo. Avšak, čo bolo trochu horšie, tým neustálym navliekaním a vyvliekaním, skúšaním stále dookola, sa mi podarilo ošúchať farbu z korálikov. Áno, dobre čítate :D Tak usilovne som pracovala. Výsledok som mala v hlave a nechcela som sa tej predstavy vzdať, kým nevyskúšam všetko možné, aby som ho aj zhmotnila. A tak teda nakoniec to nebolo vôbec márne. Ale to už som vlastne prezradila v úvode J Takže, podarilo sa.

Návod si môžete stiahnúť.

 

Ošúchaná farba korálikov bude večným svedectvom mojej neutíchajúcej oddanosti korálkovej láske :D Žartujem (robím si srandu), isto chápete, ako to myslím. Verím, že Vám to veľmi nebude klať oči, keď na tie ošúchané koráliky budete hľadieť pri vyrábaní Vašich korálkových veľkonočných ozdôbok a návody krásne splnia svoj účel.

Inšpirovať sa môžete aj na FB stránke: Kráľovstvo Korálok

Prikladám pár fotiek aj z kurzov.

 

 

   
   
Newsletter
Chcete od nás dostávať zaujímavé tipy do vašej e-mailovej schránky?
Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).
Copyright 2015 - 2024 © kralovstvokoralok.sk